Tahniah buat Tn. Kastian Hj. Dulla

Posted on 19/11/2009. Filed under: AJK RT KSL, RT KSL | Tag:, , , , , , |

Kastian Hj. Dulla

Tahniah dan syabas diucapkan dari warga kerja Rukun Tetangga Kompleks Sukan Likas buat Pengarah PULAKOP (Pusat Latihan Koperasi) Negeri Sabah merangkap Timbalan Pengerusi KRT Kompleks Sukan Likas kerana terpilih menghadiri persidangan dan simposium sempena Hari Koperasi Sedunia yang diadakan pada 16-20 Hb. November 2009 ini bertempat di Geneva, Switzerland. Pemilihan Tn. Kastian Hj. Dulla sungguh membanggakan  kami, beliau yang banyak berkorban dalam menjayakan program atau aktiviti kemasyarakatan yang dianjurkan oleh RT KSL, sumbangan beliau dari segi masa, tenaga, idea dan material amat – amat kami ingati walaupun dalam kesibukan dan bebanan kerja beliau sebagai Pengarah PULAKOP jika ada kesempatan dan masa yang terluang beliau akan hadir mesyuarat atau program yang di rancang tidak kira kecil atau besarnya program tersebut, tanpa memandang siapa VIP yang dijemput, atau adakah kerusi VIP untuk beliau sebagai statusnya seorang pengarah, kemesraan dan keramahan beliau dalam bergaul dengan jiran adalah satu sikap yang harus dicontohi.

Warga kerja RT KSL mendoakan semoga beliau senantiasa dalam keadaan sehat dan selamat semasa di sana. (seperti e mail beliau kepada kami 2,3 hari sudah beliau tidak menjamah nasi, manakala Hp beliau mengalami kesukaran untuk membuat panggilan) nasihat dari kami.. usah dirisaukan keadaan ahli keluarga beliau di sini, kami senantiasa peduli dan apa ertinya jiran pada masa – masa seperti ini ?

Sekadar Imiginasi

mungkinkah suatu hari nanti?

dari laman web ICA :

ICA General Assembly
Geneva (Switzerland), 16-20 November 2009″Global Crisis – Co-operative Opportunity”

Invitation

Invitation GA 2009We extend an invitation to all ICA members to join us at the ICA General Assembly and related meetings to be held 16-20 November 2009 at the Geneva International Conference Centre (CICG) in Geneva (Switzerland).

Under the theme “Global Crisis – Co-operative Opportunity”, the Assembly will address the opportunities that the global economic, environmental and energy crisis present to co-operative enterprises and to the co-operative movement.

This Assembly will be dedicated to the memory of ICA President Ivano Barberini, who will also be posthumously conferred the Rochdale Pioneer Award during the Assembly.

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 •   Rukun Tetangga
Kompleks Sukan Likas
 • November 2009
  I S R K J S A
  « Okt   Dis »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Popular

  • Tiada
 • Arkib

 • Add to Technorati Favorites

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: