Pejabat Rukun Tetangga Kompleks Sukan Likas

Posted on 08/11/2009. Filed under: AJK RT KSL, Flat Persekutuan, gotong royong, Jiran Muda, Jiran Wanita, perpaduan, PSUPS, RT, RT KSL | Tag:, |

Selepas bengkel SRS dan makan dengan Tan Sri yang mana sempat jua di kemukan kepada Tan Sri Datuk Koh Tsuk Koon mengenai idea RT Niaga ™® dan Wisma RT Sabah (hanya sempat memberikan serba sedikit mengenai vision and mission, terima kasih Tan Sri Datuk kerana sudi mendengar dan take noted mengenai idea ini)..moga – moga ada susulan dari Pn. Jessica yang juga telah di arahkan untuk mengadakan satu brainstorming, percambahan fikiran mengenai idea – idea yang telah dikemukakan oleh Pengerusi RT KSL ini.

Anyway, pada jam 2.00 petang 7Hb. November 2009 selepas sahaja majlis SRS tersebut. Pengerusi telah meminta izin untuk balik kepada Pegawai JPNI yang bertugas En. Kamaruzaman, kerana seperti yang telah di atur dan dihebahkan kepada AJK RT KSL, gotong royong membersihkan bilik tersebut menjadi Pejabat / Bilik Operasi RT KSL diadakan.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada ajk – ajk yang hadir kerana bertungkus lumus menjayakan program ini, kepada saudara Ismail Daim, sumbangan anda (komputer, printer, karpet, papan tanda, meja gerai dan bermacam – macam lagi walaupun bukan baru namun satu sumbangan yang amat bererti buat kami semua, inilah sikap yang harus ada dan tersemat dalam jiwa kita semua, pengorbanan yang tidak mengharapkan sebarang balasan maupun pujian, keikhlasan yang mengharukan, tuan bergerak lebih pantas dalam menggerakkan dan menjayakan organisasi ini.. moga – moga selepas ini kita akan bergerak dengan lebih sistematik dan lancar lagi insyaAllah.

surat kepada PSUPS.

gambar Pejabat RT KSL :

sebelum…

gotong royong pejabat RT KSL
Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

 •   Rukun Tetangga
Kompleks Sukan Likas
 • November 2009
  I S R K J S A
  « Okt   Dis »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Popular

 • Arkib

 • Add to Technorati Favorites

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: