PENGUMUMAN

Posted on 08/03/2009. Filed under: AJK RT KSL, belia, Flat Persekutuan, Jiran Muda, Jiran Wanita, perpaduan, RT KSL, Rukun Tetangga, surau flat km.5 | Tag:, , , , , , , , , , , , , |

PENGUMUMAN DAN MAKLUMAN :

 1. PENGURUSAN RUKUN TETANGGA KOMPLEKS SUKAN LIKAS MEMPELAWA KEPADA SEMUA WARGA FLAT PERSEKUTUAN YANG BERKEBOLEHAN DAN BERKEUPAYAAN UNTUK MENJALANKAN PERNIAGAAN DI KAWASAN FLAT KITA (JUALAN BARANGAN RUNCIT DAN PERNIAGAAN MAKANAN DAN MINUMAN SAHAJA) SECARA PERCUMA (UNTUK TEMPOH 1- 3 BULAN. BAGI BULAN – BULAN  BERIKUTNYA BERGANTUNG KEPADA KEPUTUSAN MESYUARAT AJK RT KSL) PREMIS PERNIAGAAN TERSEBUT ADALAH TERLETAK DI PONDOK SEKURITI DAN DI HADAPAN DEWAN SERBAGUNA FLAT PERSEKUTUAN KM.5. (premis perniagaan ini adalah sementara sahaja bergantung kepada permintaan dan kelulusan PSUP untuk menentukan lokasi yang lebih sesuai dan perbincangan lanjut mengenai aspek aspek teknikal yang lain) BAGI YANG BERMINAT DAN UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT BOLEHLAH MENGHUBUNGI PENGERUSI DAN AJK RT KSL YANG ANDA KENAL.
 2. KELAS PENGAJIAN AL QURAAN DAN FARDU AIN BAGI LELAKI DEWASA AKAN DIADAKAN PADA MASA YANG TERDEKAT BERGANTUNG KEPADA SAMBUTAN PENGHUNI FLAT PERSEKUTUAN. KELAS INI  ADALAH PERCUMA. SILA BERHUBUNG DENGAN PENGERUSI RT KSL ATAU PENGERUSI SURAU BAGI PENDAFTARAN . MASA PEMBELAJARAN AKAN DI MAKLUMKAN KELAK ( MENGIKUT KESESUAIAN KITA DAN TENAGA PENGAJAR DARI JAKIM).
 3. KELAS FARDU AIN, FARDU KIFAYAH, KELAS MENGAJI AL QURAAN BAGI KAUM IBU (JIRAN WANITA) SEDANG DALAM PERANCANGAN. SILA BERHUBUNG KEPADA KETUA JIRAN WANITA PUAN SALMAH LABULLA 016-5861354  ATAU TIMBALAN BELIAU PUAN SITI WALIAH 014-6545211, BAGI PENGUMPULAN MAKLUMAT SESIAPA YANG BERMINAT , MAKLUM BALAS ANDA ADALAH PENTING UNTUK MENJAYAKAN AKTIVITI , PROGRAM INI (YURAN BULANAN DICADANGKAN ADALAH RM10.00 SEBULAN).
 4. BUKU LOG BAGI PEMAKAIAN DEWAN TELAH PUN SIAP. BAGI PENGHUNI FLAT YANG BERMINAT MENGGUNAKAN DEWAN UNTUK AKTIVITI BADMINTON ATAU PING PONG BOLEHLAH  BERHUBUNG DENGAN KETUA BIRO SUKAN DAN REKREASI RT KSL (EN. KHAIRUDDIN BAKAR) DI UNIT LH 4 (CONTACT NO. 013-3521466) MANAKALA BAGI ORANG LUAR CAJ YANG TELAH KAMI TETAPKAN ADALAH RM5.00 BAGI SETIAP JAM.  PEMAKAIAN DEWAN BAGI PENGHUNI FLAT PERSEKUTUAN KM. 5 DAN AJK RT KSL ADALAH PERCUMA (TERTAKLUK KEPADA PERATURAN PEMAKAIAN DEWAN DAN JADUAL YANG PEMAKAIAN YANG TELAH DITETAPKAN) WAKTU PEMAKAIAN ADALAH BERDASARKAN SIAPA DULU DI DAHULUKAN DAN MASA PEMAKAIAN TIDAK BERTINDIH DENGAN JADUAL PEMAKAIAN YANG SEBELUM INI TELAH DIHEBAHKAN.
Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Satu Respons to “PENGUMUMAN”

RSS Feed for My komuniti Comments RSS Feed

Hafizullah Ubaidah to me
show details Mar 11

Reply

Salam…
terima kasih atas makluman dan hebahan tersebut.

moga dapat memberi nafas baru dalam mengimarahkan surau kita.

jangan lupa tentang – sudut agama atau pertanyaan untuk surau flet, boleh kita berkongsi ilmu dan pengetahuan melalui sudut ini. Boleh juga kawan2 ustaz membantu saya dalam menjawab soalan itu nanti.

wallahuallam.


Where's The Comment Form?

 •   Rukun Tetangga
Kompleks Sukan Likas
 • Mac 2009
  I S R K J S A
  « Feb   Apr »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Popular

  • Tiada
 • Arkib

 • Add to Technorati Favorites

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: